KIES EXTERNE EXPERTISE VOOR INTERNE LOGISTIEK

Wat hebben we te bieden?

Door zijn jarenlange ervaring in de intralogistieke sector met rollenbanen, transportbanden, kettingbanen, schakelbandsystemen en al hun componenten, heeft Michel Albertz heel wat expertise opgebouwd in de interne transportsystemen en automatisatieprojecten.

Samen met bewust gekozen partners, die elk expert zijn in hun vakgebied, kunnen we de best passende oplossing aanbieden.

Hoe gaan we te werk?

Na een grondige analyse van uw vraag wordt er in pre-engineering een oplossing voorgesteld. Wanneer u zich hierin kan vinden gaan wij voor de engineering, constructie en plaatsing één of meerdere partner-experts aanspreken die voor dit project in aanmerking komen zodat er een passende offerte kan gemaakt worden.

Waarom met meerdere partner-experts werken?

Elk bedrijf heeft zo zijn specialisatie, een deel van het verhaal waar ze sterk in zijn. Omdat u een totaaloplossing verwacht gaan de meeste bedrijven, nood gedwongen, het volledige plaatje aanbieden ook al is dit niet hun sterkste vak.

Dit is de reden waarom wij met verschillende partners werken en dit enkel voor het gedeelte waarin zij expert zijn. Op deze manier brengen wij de expertise samen die nodig is om de beste oplossing te bieden voor uw vraag.